Simpel

Koffie op mijn balkon. Een mama loopt voorbij met haar dochtertje en zoontje. De mama heeft een rugzak om. Daar zit vast drinken en brood in, want ze lopen richting de kinderboerderij. ‘Heb jij een hemd aan?’, vraagt het meisje aan haar broertje. Ze laat haar blote buik onder haar shirt zien. Het broertje kijkt even onder zijn shirt. Er zit geen hemd onder. ‘Als er geen R in de maand zit, hoef je geen hemd aan.’, zegt de mama. En zo is het. Soms is het leven heerlijk simpel.

 

Vlindernatasja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s